Deuropkleur.nl is een onderdeel van TiBe totaalonderhoud. Website van het onderhoudsbedrijf hier: tibetotaalonderhoud.nl
Een klein erkend onderhoudsbedrijf voor al uw schilderwerk, dat staat voor kwaliteit voor een redelijke prijs. TiBe totaalonderhoud bied schilderwerk, voor nieuwbouw, renovatie en al de decoratieve schilder werkzaamheden van het schildersvak van meesterlijk kwaliteit.

TiBe totaalonderhoud heeft een vooruitstrevende instelling op helt gebied van schilderwerk. Hierdoor zijn een aantal samenwerkingsverbanden met collega bedrijven met dezelfde instelling ontstaan. Zodoende kan er gegarandeerde constante kwaliteit van schilderwerk geleverd worden tegen een concurrerende prijs. Geschoold personeel en gemotiveerde bazen en vaklui die plezier in hun werk hebben. Deze bedrijfsvoering betekend ook; iedereen zijn vak, zodoende worden specialistische zaken uitbesteed. TiBe totaalonderhoud werkt samen met erkende aannemers, timmerlui, glaszetters, stukadoors en verfleveranciers. In deze tijden is integriteit een belangrijk uitgangspunt, eerlijk duurt het langst. Zo kan de klantenkring rekenen op een duurzame relatie en het beste onderhoud voor hun vastgoed.

Moderne tijden, vooruitstrevende instelling, maar traditionele kwaliteit.

Met vriendelijke groet,

De directie T. Becker

Deuropkleur.nl
Hommel 67
7317 BL Apeldoorn
T: 055-8431484

M: 0619618048
E: info@deuropkleur.nl