Zie `Mijn Deur Op Kleur` voor een opdracht in te voeren of voor een prijsindicatie. De prijs is voor uw hele binnendeur, dus beide zijdes! Hoe groter de opdracht, hoe hoger de korting.

Let op! Wij opereren van uit de regio Apeldoorn, buiten deze zijn er kosten verbonden aan het transport. Om kwaliteit te kunnen leveren geld er een kleurtoeslag van 50% op donkere en heldere (b.v. rood, blauw) kleuren.

Bestellen; Kies welk type deur, de kleur, zijdeglans of hoogglans en het aantal deuren en druk op toevoegen.

Vul uw bestelling in en ontvangt u per e-mail een bevestiging. Hierna stemmen we telefonisch met u af wanneer we de deuren komen op halen en afleveren en hoe u de factuur wilt betalen.

Wat u doet

Verwijderen van klink, slotplaten en slot.
De deuren aan de onderkant merken, zodat u weet welke deur waar hoort.
Zet uw bestelling binnen bij de entreedeur van het pand klaar.
Na ophalen, even geduld;
De werkzaamheden zijn als volgt; 1 dag vervoeren en voorbewerken, dan 2 lagen verf en 1 dag om elke laag te laten drogen betekend dat u de deuren doorgaans 7 dagen later weer in huis kan hebben.

Spelregels

Deuren van formica of gelijkwaardige kunststof toplaag, kale of blank gelakte of gebeitste afwerking en/of met grote gaten, delaminatie (losse toplaag), deuken, niet hechtende verflagen, lijmresten, gebladderde verflagen, scheuren groter dan 5 mm in paneeldeuren, krimpscheuren groter dan 5 mm en met zwaar verontreinigde oppervlakte met vet, roet of smeer en deuren zwaarder dan 20 kg vallen niet onder de genoemde aanbieding. Hiervoor kunt u een aparte prijsopgave aanvragen. Deuropkleur.nl is niet aansprakelijk voor kleurverschil van de kleurstaal en het eindresultaat. Houd er rekening mee dat slechte kwaliteit van de aangeleverde ondergrond (goedkoop MDF of mislukt schilderwerk) effect heeft op het eindresultaat, hier zijn wij niet verantwoordelijk voor. 

Werkwijze

Onze werkwijze als volgt: nadat de deuren grondig zijn ontvet, worden oneffenheden hersteld wordt het net zo lang geschuurd tot de ondergrond egaal is. Vervolgens wordt er een watergedragen primer voor de vulling en de hechting aangebracht. Na controle worden de deuren in de modernste water gedragen spuitlak gespoten. Eenmaal uitgehard geeft dit een gebruiksvriendelijk, hoogwaardig en duurzaam eindresultaat.

Deuropkleur.nl
Hommel 67
7317 BL Apeldoorn
T: 055-8431484

M: 0619618048
E: info@deuropkleur.nl