Deur op kleur - in 2010 gestart door Timo Becker, die met het zijn onderhoudsbedrijf TiBe totaalonderhoud jaren ervaring heeft opgebouwd in het schildersvak.

Vanuit de markt rees de vraag naar hoogstaand kwalitatief binnenschilderwerk voor een gunstige prijs. Door de professional wordt binnenschilderwerk vrijwel altijd door middel van spuitapplicatie aangebracht. Hieruit is het idee geëvolueerd naar het concept om professionele kwaliteit voor een super scherpe prijs aan de consument aan te bieden.

Zo onstond het idee van deuropkleur.nl, een handige website om schilderwerk aan de klanten beschikbaar te stellen.

De klant treft zelf tijdrovende voorbereidingen, waarmee deze ook in het proces betrokken blijft. Deuropkleur.nl is een knus, maar toch dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers die kwaliteit en vakmanschap hoog op de prioriteitenlijst hebben staan. De kracht van het concept is het laag houden van de overheadkosten, dit is mogelijk door efficiënte werkmethode, inkoop en planning.

Voor een prijsopgave voor elk ander schilderwerk kunt u altijd bellen of mailen. Op locatie spuiten wij ook trappen en natuurlijk wanden en plafonds. Voor advies over uw kleurkeuze staan wij u graag bij. Voor informatie of vragen kunt u altijd mailen of bellen.

Deuropkleur.nl
Hommel 67
7317 BL Apeldoorn
T: 055-8431484

M: 0619618048
E: info@deuropkleur.nl